10 razloga zašto vam je potreban wedding planner

Mislite li da je wedding planner samo za bogate i slavne, zar ne? Razmislite još jednom!

 1. Želite da sve bude savršeno???
  Kako bi sve bilo savršeno, potrebno je uložiti puno truda i vremena u planiranje i organizaciju. Da li ste već organizirali vjenčanje, da li imate iskustva, znate koga kontaktirati, jeste li sigurni da ćete sve odraditi kako ste planirali? Nama je ovo posao u kojem već godinama uživamo, znamo prave i pouzdane dobavljače, znamo kako dobiti najbolju cijenu, a najvažnije od svega znamo osigurati da svaki detalj bude savršen za Vaš dan iz snova. Sve što morate napraviti je prepustiti nama da odradimo težak posao za Vas.
 2. Želite nekoga tko će upravljati vašim budžetom
  Novac je jedna od najosjetljivijih točki u planiranju vjenčanja. Tko što plaća, koliko je potrebno novaca i kako biti siguran da se neće premašiti planirano? Vaš wedding planner je poput Vašeg financijskog savjetnika ili knjigovoÄ‘e tko je specijaliziran za vjenčanja. Mi znamo koliko bi što trebalo koštati, koliki postotak budžeta bi trebao biti potrošen za odreÄ‘eni dio. Ukoliko imate posebne želje, mi ćemo Vas usmjeravati na način da si možete priuštiti sve što želite, ali u planiranim okvirima. Nije bitno imate li na raspolaganju puno, ili malo novaca, wedding planner će Vam osigurati da dobijete najbolju vrijednost za svaku utrošenu kunu.
 3. Uživanje u zarukama, umjesto da vas obuzme stres
  Svejedno da li ćete u zarukama uživati dugi, ili kratki period. Sigurni smo da to vrijeme želite provesti uživajući u svakom trenutku sa svojim zaručnikom. Scearij koji si nikako ne želite je da se pretvorite u neurotičnu mladenku koja ne može spavati, niti jesti, a još gore, ne može se koncentrirati na svakodnevne obveze nego je pod stalnim stresom oko priprema za vjenčanje, da li sve ide po planu. Prepustite sav taj stres našem stručnom timu, a Vi budite mladnka kavu je Vaš zaručnik zaprosio, a ne mladenka od koje svi žele pobjeći glavom bez obzira.
 4. Trebate inspiraciju i pomoć za ostvarivanje vaše vizije
  Sasvim je svejedno da li točno znate što želite, ili možda znate što želite, ali ne znate kako to realizirati, ili uopće nemate ideju kako bi Vaše vjenčanje trebalo izgledati . Wedding planner će Vam pomoći definirati stil i način vjenčanja i oživiti ga u najboljem mogućem svjetlu. Želite li vjenčanje na otvorenome, u luksuznom hotelu, dvorcu, na selu, na plaži, ili možda želite tulum koji će se pamtiti? Mi ćemo Vam pomoći da naÄ‘ete idealnu lokaciju po Vašoj mjeri. Vjenčanja su naš životni stil, mi znamo koji su posljednji trendovi, tradicije. Mi točno znamo što i kako funkcionira na vjenčanjima. Želite li romantičnu večeru, ili ludi party, sve ovisi o Vama.
 5. Ne želite potratiti dane u traženju dobavljača, pokušavajući shavatiti tko bi mogao biti pouzdan
  Počeli ste tražiti dobavljače? Ne možete zamisliti koliko ih na ovom području ima. Zbunjuje Vas što svaki od njih ima u svojoj ponudi? Pitate se tko bi mogao biti od povjerenja, tko su osobe kojima povjeravate svoj novac i da li će ispuniti Vaša očekivanja? Mi znamo odgovore na ova, ali i mnoga druga Vaša pitanja. Mi radimo sa provjerenim ljudima, iza kojih stoji ljubav prema poslu, iskustvo i kreativnost za vjenčanje po Vašoj mjeri. Mi smo team koji zna kako postići najbolje uvijete i rezultate za svaki dio potreban za Vaše vjenčanje.
 6. Oboje radite! Ne želite da vam organizacija vjenčanja preuzme kontrolu nad ostalim obavezama
  Organizacija vjenčanja uzima mnogo vremena, tim više ukoliko ste sve odlučili odraditi sami. Jeste li spremni odreći se slobodnih vikenda, druženja s prijateljima, ili vrijeme koje ste imali za sebe posvetiti organizaciji vjenčanja? Imati wedding plannera znači imati odgovornu osobu na koju se možete osloniti, kojoj vjerujete da će odraditi posao gotovo kao i Vi, odnosno još i bolje. Uštedjet ćete vrijeme i novac, a Vi ćete moći nastaviti sa svojim aktivnostima i uživati u njima bezbrižno.
 7. Ne želite se brinuti oko svakog detalja i rokova
  Jeste li vidjeli checkliste? Vjjerovali ili ne, neke imaju i nekoliko stranica, ali Vi ih nikada ne morate vidjeti. Mi vodimo brigu o rokovima, isporukama i svim terminima, te Vas podsjećamo samo o najnužnijem i finalnim detaljima. Opustite si i uzivajte, jer mi mislimo umjesto Vas.
 8. Vi imate viziju vašeg dana iz snova, ali vaši roditelji i rodbina znaju što je najbolje za vas
  Imaju li Vaši roditelji očekivanja o tipu Vašeg vjenčanja i viziju kako bi to u njihovim očima trebalo izgledati? Razlikuju li se njihove želje od Vaših? To je još jedan extra stres, koji crpi previše Vaše energije. Znamo koliko je teško reći NE roditeljima koji su se uživjeli više od Vas samih u organizaciju Vašeg dana. Koliko je teško reći, "ok, ali radi se o mom vjenčanju i mi želim da bude kako sam oduvijek sanjala!" Znate li koliko bi bilo lakše reći: "angažirali smo wedding plannera koji zna što radi i on će nam reći što je najbolje za nas!" Pomoći ćemo Vam izaći na kraj sa očekivanjima Vaših najbližih, pokazati Vama i njima sve opcije koje su najbolje za Vas i dati stručni savjet kako bi dobili ono što želite, a ne ono što drugi od Vas očekuju.
 9. Planirate vjenčanje na drugom mjestu od mjesta vašeg stanovanja
  Živite li daleko od Vaše obitelji, želite vjenčanje u mjestu gdje ste odrasli, živite li daleko i ne znate kako organizirati sve potrebno, koliko se stvari promijenilo od Vašeg posljednjeg dolaska? Teško je organizirati malo vjenčanje ukoliko niste prisutni, a da ne govorimo o vjenčanju za veći broj ljudi. Organizirali smo takva vjenčanja mnogim parovima, poznajemo sve tajne uspješnog organiziranja izvrsnog vjenčanja iz daleka, želimo podijeliti sve naše tajne s Vama.
 10. Koordinator na dan vjenčanja
  Stigao je i taj dan! Dan u kojem ćete zablistati kao nikada do sada! Jedino o čemu trebate razmišljati je kako ćete stići na vrijeme i izmamiti brojne uzdahe kako Vašim izgledom, tako i dobrim raspoloženjem. Da li ćete imati vremena razmišljati da li je stiglo cvjeće, da li su je band imao tonsku probu, da li je spremna pjesma za prvi ples.... da ne nabrajam dalje... Koordinator na dan vjenčanja je must have Vašeg dana iz snova. Prepustite da mi vodimo brigu o svakom detalju velikog dana, a za to vrijeme Vi i Vaši uzvanici uživajte u svakom trenutku koji je pred Vama.

Kontaktirajte nas i naÄ‘imo najbolje rješenje za organizaciju Vašeg vjenčanja iz snova!